Blogiyhteisö etsii muutamaa aktiivista kirjoittajaa vahvistamaan tiimiämme. Siispä, jos olet kiinnostunut, myy itsesi meille! Kerro itsestäsi ja miksi sinä olisit oikea valinta meille! Jätä hakemuksesi kommenttilootaan sähköpostin kera.

7 kommenttia:

Anni Karoliina kirjoitti...

Heip, olen tänä vuonna täysi-ikäistyvä sekä fyysisesti että henkisesti hieman hattarapäinen olento, joka on bloggaillut aktiivisesti viimeiset kolmisen vuotta oman otsikon takana. Tykkään etsiä uusia tai jollain tapaa erikoisia blogeja eri lähteistä, esimerkiksi olen löytänyt pari tulevaisuuden Nadjaa ja Iaa demi.fi:n foorumeilta sekä paljon uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia blogilistan pohjilta.

thosecrows@live.fi

venluska kirjoitti...

Heissan! Olen 14-vuotias tytöntyllerö, joka kirjoittaa omaakin blogia. Olen savolaistyttö, eli hieman omalaatuinen ja villihkö tapaaus kyseessä. Käyn Bloggerissa päivittäin lukemassa lukemani blogien uusimmat päivitykset, ja koska aikaa minulla riittää, kerkeäisin myös päivittämään toistakin blogia omani rinnalla.
Liityn yleensä hieman muista eroavien blogien lukijaksi, sekä esimerkiksi blogien lukijoiden kautta etsiskelen huvikseni lisää erilaisia blogeja. (joista itse saan stalkattavaa materiaalia)

sarkkasusa@hotmail.com

Avril kirjoitti...

Turhauduin nykyiseen blogitarjontaan, joten päätin aloittaa ihan oman ja paremman. Olen blogannut englanniksi jo monta vuotta, mutta uusi blogi on suomeksi ja se on myös anonyymi. Käsittelen ihmissuhteita, sinkkuutta, nuoruutta, tunteita, seksuaalisuutta ja kaikenlaista elämänmenoja mitään sensuroimatta. Haluan tarjota lukijoille rehellistä ja viihdyttävää tekstiä ja kenties inspiraatiota ja oivalluksia itse kunkin omaan elämään.

erika kirjoitti...

13-vuotias tyttö ois innostunu hommaan. Oma blogi löytyy ja postaan vähintää 4 kertaa viikossa. (Huom. poikeukset). Kirjotan mielelläni ja käyn katsomassa Labeviakin lähes päivittäin. Päätin kertoa innostukseni, sillä minua ärsyttää kun homma jumittaa, eikä uusia blogimainoksia synny. Vaikka olen vasta 13-vuotias, älkää aliarvioiko.

erkkiina99@windowslive.com

Alisa kirjoitti...

Omaakin blogia kirjoittava 14 vuotias omaperäinen tytsy olis kiinnostunut hommasta. Käyn päivittäin monta kertaa bloggerissa ja aikaa riittää hyvinkin toisenkin blogin päivitykseen. Joo pää lagaa , joten eiköhä tää ollu täs (=

allu-98@hotmail.com

LIISA kirjoitti...

Sisälläni asuu rokkityttö ja tykkään olla erilainen. Olen vuosi sitten muuttanut maalta kaupunkiin ja alottanu oman elämän omassa pienessä koirankopissa. En muista oonko vuoden vai kaks kirjotellu omaa blogia, mutta kuitenkin. Valokuvaus, musiikki ja loistavat tarinat ovat lähellä sydäntä ja seurailen blogeja laidasta laitaan. Musiikkia, valokuvausta, muotia, tyyliä, elämän suuria kysymyksiä tai lifestylea. Kaikki kelpaa, kunhan kirjoittajalla on on sydän kohdallaan ja hän tekee sitä intohimosta. Aikaa löytyisi myös tännekin päivittelyyn, sillä koneella tulee roikuttua melkein joka päivä. Uutta seurattavaa on myös aina kiva löytää. :)

karhunen.liisa@gmail.com

Alisa kirjoitti...

mut kutsuttiin tällä sähköpostilla: allu-98@hotmail.com , ja tuo on vanha sähköpostini, joten voitaisko mut kutsua uudella: alisajenny@hotmail.com

Lähetä kommentti

Idea ja ohjeet

Liity lukijaksi ja löydä uusia blogeja, tai hanki omallesi näkyvyyttä!


Blogiyhteisön ideana on esitellä lukijoilleen uusia blogeja ja samalla bloggaajat voivat tarjolla olevan mainostilan avulla kartuttaa lukijakuntaansa.


Homma toimii näin:

Linkitä blogisi TÄNNE, niin joku ahkerista kirjoittajistamme tekee siitä esittelypostauksen kuvien kera. Lukijat voivat kommentoida blogiasi suoraan sinulle, tai blogistasi tehdyn postauksen kommenttiboksiin.


Huom.
Linkitykset julkaistaan vain yllä mainitussa postauksessa.


Ilmoitathan linkityksen ohessa blogillesi kategorian, jotta lukijoiden on helpompi etsiä haluamiansa blogeja. Voit myös kirjoittaa mukaan oman pienen esittelyn.


Kirjoittajat

Tunnisteet