"Blogia päivittelee 25-vuotias helsinkiläistynyt naisenalku, joka rakastaa kauniita asioita, vaatteita ja merkkilaukkuja sekä kodin sisustamista ja kaiken pienen väsäilyä. Tyttömäinen turhamaisuus ottaa usein vallan, mutta yritän tehdä myös pieniä tekoja tärkeinä pitämieni asioiden puolesta. Rakastan eläimiä yli kaiken ja erityisesti sydämeni on valloittanut oma pieni Vili-koirani, joka on paras tyyppi ikinä. Blogissani kirjoittelen kaikesta mahdollisesta, elämästäni ja tekemisistäni, milloin mistäkin."

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Idea ja ohjeet

Liity lukijaksi ja löydä uusia blogeja, tai hanki omallesi näkyvyyttä!


Blogiyhteisön ideana on esitellä lukijoilleen uusia blogeja ja samalla bloggaajat voivat tarjolla olevan mainostilan avulla kartuttaa lukijakuntaansa.


Homma toimii näin:

Linkitä blogisi TÄNNE, niin joku ahkerista kirjoittajistamme tekee siitä esittelypostauksen kuvien kera. Lukijat voivat kommentoida blogiasi suoraan sinulle, tai blogistasi tehdyn postauksen kommenttiboksiin.


Huom.
Linkitykset julkaistaan vain yllä mainitussa postauksessa.


Ilmoitathan linkityksen ohessa blogillesi kategorian, jotta lukijoiden on helpompi etsiä haluamiansa blogeja. Voit myös kirjoittaa mukaan oman pienen esittelyn.


Kirjoittajat

Tunnisteet