"Moi. 17-vuotias lahtelainen tyttö ilmottautuu. Mun blogissa löytyy juttua ihan vaan mun elämästä, hehkutusta tulevista tapahtumista, keikoistayms, "päivänasuista" vaikkakin harvemmin, kavereitten kans järjestetyistä valokuvauksista, bileistä, ruuasta ja kaikesta mikä on mainitsemisen arvosta. Kyse on aika likasenkarheesta lifestyle-blogista. En itseasiassa vieläkään tiedä mitä toi sana pitää sisällään mutta käytän nyt sitä. Mietin usein tarkkaan mitä kuvia valitsen koska ne on mun blogin päänäyttelijöitä. Vaikken mikään pro valokuvauksessa olekkaan, kyseinen touhu on mun intohimo ja nään mun tulevaisuuden sen saralla. Kaikenlisäks oon vähän hömelö ja hidas, koen useita AHAA-elämyksiä päivässä. Peace!"

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Idea ja ohjeet

Liity lukijaksi ja löydä uusia blogeja, tai hanki omallesi näkyvyyttä!


Blogiyhteisön ideana on esitellä lukijoilleen uusia blogeja ja samalla bloggaajat voivat tarjolla olevan mainostilan avulla kartuttaa lukijakuntaansa.


Homma toimii näin:

Linkitä blogisi TÄNNE, niin joku ahkerista kirjoittajistamme tekee siitä esittelypostauksen kuvien kera. Lukijat voivat kommentoida blogiasi suoraan sinulle, tai blogistasi tehdyn postauksen kommenttiboksiin.


Huom.
Linkitykset julkaistaan vain yllä mainitussa postauksessa.


Ilmoitathan linkityksen ohessa blogillesi kategorian, jotta lukijoiden on helpompi etsiä haluamiansa blogeja. Voit myös kirjoittaa mukaan oman pienen esittelyn.


Kirjoittajat

Tunnisteet