"21-vuotias Vantaalla asuva, elämän tarkoitusta ratkova nuori aikuinen. Joka pitää niin valokuvaamisesta, muodista kuin politiikasta ja järjestö toiminnasta. Lempparijuttuihin kuuluu karppaus, koulu, ruoka, Glee, Barney Stinson, musiikki sekä ystävät. Blogi sisältää höpönlöpöä, huumoria, asiaa, kuvia sekä paljon muuta maan ja taivaan väliltä."

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Kiitos tästä :) Tuo teksti näyttää olevan hieman vanha. Oma moka kun en ole muistanut sanoa. Tässä ois kuitenkin uudempi, jos jaksatte vaihtaa:

21-vuotias Vantaalla asuva, elämän tarkoitusta ratkova nuori aikuinen. Joka pitää niin valokuvaamisesta, muodista kuin politiikasta ja järjestö toiminnasta. Lempparijuttuihin kuuluu karppaus, koulu, ruoka, Glee, Barney Stinson, musiikki sekä ystävät. Blogi sisältää höpönlöpöä, huumoria, asiaa, kuvia sekä paljon muuta maan ja taivaan väliltä.
This Is Totally Going In My Blog!

Vilu kirjoitti...

Juu, vaihdoin! :)

Lähetä kommentti

Idea ja ohjeet

Liity lukijaksi ja löydä uusia blogeja, tai hanki omallesi näkyvyyttä!


Blogiyhteisön ideana on esitellä lukijoilleen uusia blogeja ja samalla bloggaajat voivat tarjolla olevan mainostilan avulla kartuttaa lukijakuntaansa.


Homma toimii näin:

Linkitä blogisi TÄNNE, niin joku ahkerista kirjoittajistamme tekee siitä esittelypostauksen kuvien kera. Lukijat voivat kommentoida blogiasi suoraan sinulle, tai blogistasi tehdyn postauksen kommenttiboksiin.


Huom.
Linkitykset julkaistaan vain yllä mainitussa postauksessa.


Ilmoitathan linkityksen ohessa blogillesi kategorian, jotta lukijoiden on helpompi etsiä haluamiansa blogeja. Voit myös kirjoittaa mukaan oman pienen esittelyn.


Kirjoittajat

Tunnisteet