Pohjanmaalainen tyttö, jonka toinen koti on Serbiassa, bloggaa elämästään johon sisältyy mm. ystävät, hauskanpitoa, vaatteita, meikkejä jne. Mukana myös videopostauksia ja avautumisia omasta elämästä ja mielipiteistä. Kirjoittajan sanojen mukaan: "rennolla asenteella mennään! ;-)"

Ina's lifestyle

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi tää on tosi kiva ja kekseliäs paikka, tykkään!
Paitsi että oon tekemässä blogia ja kun koitin kommentoida tohon Ilmoita blogisi!- osioon, niin se ei suostu klikkauttamaan itteensä kommentteihin :< mikä avuksi?

ps. tämä blogi löysi paikkansa mun lemppareista ;)

Anonyymi kirjoitti...

Sinne kommentointi ei jostain syystä toimi (ainakaan kaikilla) mutta linkitä blogisi tänne ihan ensimmäiseen postaukseen, siellä toimii! :)

Lähetä kommentti

Idea ja ohjeet

Liity lukijaksi ja löydä uusia blogeja, tai hanki omallesi näkyvyyttä!


Blogiyhteisön ideana on esitellä lukijoilleen uusia blogeja ja samalla bloggaajat voivat tarjolla olevan mainostilan avulla kartuttaa lukijakuntaansa.


Homma toimii näin:

Linkitä blogisi TÄNNE, niin joku ahkerista kirjoittajistamme tekee siitä esittelypostauksen kuvien kera. Lukijat voivat kommentoida blogiasi suoraan sinulle, tai blogistasi tehdyn postauksen kommenttiboksiin.


Huom.
Linkitykset julkaistaan vain yllä mainitussa postauksessa.


Ilmoitathan linkityksen ohessa blogillesi kategorian, jotta lukijoiden on helpompi etsiä haluamiansa blogeja. Voit myös kirjoittaa mukaan oman pienen esittelyn.


Kirjoittajat

Tunnisteet