"Olen 19-vuotias audiovisuaalisen viestinnän opiskelija Espoosta, ikuinen eskapisti ja parantumaton romantikko. Kirjoittelen siitä mistä sattuu. Toisinaan opiskelusta, toisinaan kivoista kirppislöydöistä.

Minua kiinnostaa mm. kasvisruoka, luonnonkosmetiikka, historia, matkustelu, vanhat tavarat, estetiikka, eläin- ja ihmisoikeudet sekä uudet ihmiset."

Sienimetsän satuja

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onks tää sivu vähän lopannut ? -.-

Vilu kirjoitti...

Ano: Mulla on nyt ainakin kiireitä, niin postailu saa jäädä muiden kirjoittajien hommaks. Palaan linjoille Toukokuun lopussa. :)

fairy kirjoitti...

yritin katsella sun blogia, mut tuli et "nähtävissä vain kutsutuille" tjsp. haluaisiko antaa mun lukea taas sun juttuja? :)

elbaah-@hotmail.com on sposti.

Lähetä kommentti

Idea ja ohjeet

Liity lukijaksi ja löydä uusia blogeja, tai hanki omallesi näkyvyyttä!


Blogiyhteisön ideana on esitellä lukijoilleen uusia blogeja ja samalla bloggaajat voivat tarjolla olevan mainostilan avulla kartuttaa lukijakuntaansa.


Homma toimii näin:

Linkitä blogisi TÄNNE, niin joku ahkerista kirjoittajistamme tekee siitä esittelypostauksen kuvien kera. Lukijat voivat kommentoida blogiasi suoraan sinulle, tai blogistasi tehdyn postauksen kommenttiboksiin.


Huom.
Linkitykset julkaistaan vain yllä mainitussa postauksessa.


Ilmoitathan linkityksen ohessa blogillesi kategorian, jotta lukijoiden on helpompi etsiä haluamiansa blogeja. Voit myös kirjoittaa mukaan oman pienen esittelyn.


Kirjoittajat

Tunnisteet