It feels like dream
"14-vuotiaan tytön lifestyle blogi, jossa kerron vähän kaikesta. Paljon kuvia ja tekstiäkin yritän väsätä parhaani mukaan :D"

2 kommenttia:

Zennii kirjoitti...

ööö.... en oikeen vieläkää ymmärrä tätä 12-15-vuotiaitten lifestyleblogi juttuja, koska tuossa iässä suurinosa keskittyy ihastumisiin ja ihan muihin juttuhin.
Saatan olla myös väärässäkin mutta en ymmärrä siltikään.... .___.

Anonyymi kirjoitti...

Zennii oot ihan väärässä, yksikään mun ikäsen lifestyle blogi ei oo olllu sellanen "oivoivoivoi se on ihanaananananaanobobisis ifooi<3<3<3<3<3 1" tms, kyllä nää on ihan samoja kuin muutki lifestyleblogit, koska otetaan niin paljon mallia muilta:-)

http://reettaiam.blogspot.com

Lähetä kommentti

Idea ja ohjeet

Liity lukijaksi ja löydä uusia blogeja, tai hanki omallesi näkyvyyttä!


Blogiyhteisön ideana on esitellä lukijoilleen uusia blogeja ja samalla bloggaajat voivat tarjolla olevan mainostilan avulla kartuttaa lukijakuntaansa.


Homma toimii näin:

Linkitä blogisi TÄNNE, niin joku ahkerista kirjoittajistamme tekee siitä esittelypostauksen kuvien kera. Lukijat voivat kommentoida blogiasi suoraan sinulle, tai blogistasi tehdyn postauksen kommenttiboksiin.


Huom.
Linkitykset julkaistaan vain yllä mainitussa postauksessa.


Ilmoitathan linkityksen ohessa blogillesi kategorian, jotta lukijoiden on helpompi etsiä haluamiansa blogeja. Voit myös kirjoittaa mukaan oman pienen esittelyn.


Kirjoittajat

Tunnisteet