"Nuori 20-vuotias naisen alku pääkaupunkiseudulta. Rakastaa vaatteita, shoppailua, tv-sarjoja, valokuvausta ja omaa rakasta. Koulunpenkin kuluttaja. Haluaa kauppakorkeakouluun. Huumorintajuinen, nauraa usein omille jutuilleen vaikka muut eivät nauraisi. Aina menossa ja menojalka vipattamassa. Keksii hölmöjä ideoita, vaikka ne eivät aina olisikaan niin viisaita. Kameraan melkein kiinni liimautunut. Rakastaa hyvää ruokaa ja herkkuja. Aina valmis kokeilemaan kaikkea uutta ja seisomaan sanojensa takana. Ikuisesti nuori(ko), joka voisi muuttaa vaikka samantien mikämikämaahan, jottei tarvitsisi kasvaa aikuiseksi. Voisi tanssia musiikin tahdissa lopun elämäänsä ja katsella maailmaa vaaleanpunaisten lasien takaa. Hokee usein, että kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran, taino ainakin melkein. "

Emilia

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

hei, ilmoita blogisi - kohdan kommentoinnissa on jotain vikaa!

jenna kirjoitti...

Lisää esittelyjä!

Heidi kirjoitti...

tulossa!

Lähetä kommentti

Idea ja ohjeet

Liity lukijaksi ja löydä uusia blogeja, tai hanki omallesi näkyvyyttä!


Blogiyhteisön ideana on esitellä lukijoilleen uusia blogeja ja samalla bloggaajat voivat tarjolla olevan mainostilan avulla kartuttaa lukijakuntaansa.


Homma toimii näin:

Linkitä blogisi TÄNNE, niin joku ahkerista kirjoittajistamme tekee siitä esittelypostauksen kuvien kera. Lukijat voivat kommentoida blogiasi suoraan sinulle, tai blogistasi tehdyn postauksen kommenttiboksiin.


Huom.
Linkitykset julkaistaan vain yllä mainitussa postauksessa.


Ilmoitathan linkityksen ohessa blogillesi kategorian, jotta lukijoiden on helpompi etsiä haluamiansa blogeja. Voit myös kirjoittaa mukaan oman pienen esittelyn.


Kirjoittajat

Tunnisteet