www.i-myownwayoflife.blogspot.com

15-vuotiaan tytön blogi. Blogi on lifestyleblogi ja kaikki valokuvat ovat itseotettuja, eli blogi on vähän valokuvausblogikin. Postausten aiheet ovat vaihtelevia. Joskus saatan kertoa tyylistäni ja joskus kerron vaan päivän kuulumisia ym. Blogin nimi (My own way of life) kertoo paljon elämästäni. En välttämättä kulje aina massassa ja tämä on minun oma elämäni.
"Tälläinen lifestyle blogi, jota kirjoittaa pinkkihiuksinen hölmöläinen."



Blogia kirjoittaa 17-vuotias tyttö, joka rakastaa kaikkea kaunista, shoppailee, valokuvaa, opiskelee, lenkkeilee, kiertelee kirppiksiä ja samalla haaveilee korkeimmista koroista, merkkilaukuista ja matkustelusta. 



"14-vuotiaan tytön blogi. Blogi on lifestyle-blogi ja kaikki valokuvat ovat itse otettuja, eli blogi on vähän valokuvausblogikin. Postausten aiheet ovat vaihtelevia. Joskus saatan kertoa tyylistäni ja joskus kerron vain päivän kuulumisia ym. Blogin nimi (My own way of life) kertoo paljon elämästäni. En välttämättä kulje aina massassa ja tämä on minun oma elämäni."

Idea ja ohjeet

Liity lukijaksi ja löydä uusia blogeja, tai hanki omallesi näkyvyyttä!


Blogiyhteisön ideana on esitellä lukijoilleen uusia blogeja ja samalla bloggaajat voivat tarjolla olevan mainostilan avulla kartuttaa lukijakuntaansa.


Homma toimii näin:

Linkitä blogisi TÄNNE, niin joku ahkerista kirjoittajistamme tekee siitä esittelypostauksen kuvien kera. Lukijat voivat kommentoida blogiasi suoraan sinulle, tai blogistasi tehdyn postauksen kommenttiboksiin.


Huom.
Linkitykset julkaistaan vain yllä mainitussa postauksessa.


Ilmoitathan linkityksen ohessa blogillesi kategorian, jotta lukijoiden on helpompi etsiä haluamiansa blogeja. Voit myös kirjoittaa mukaan oman pienen esittelyn.






Kirjoittajat

Tunnisteet